Find dit næste job -
se ledige stillinger

KAR+CO rekrutterer for en række virksomheder

Ledige stillinger

Nedenfor finder du et overblik over annoncerede stillinger, vi har slået op på vegne af vores kunder.

Listen indeholder både leder- og specialiststillinger. Klik på det job, du synes er interessant for din profil og søg direkte – eller kontakt den ansvarlige konsulent for at høre mere. 

Du kan oprette en Jobagent samt følge os på LinkedIn, hvor vi slår nye jobmuligheder op. En del af vores ansættelsesopgaver løses via headhunting, hvorfor de ikke annonceres.

Koordinator til ordrehåndtering og administrativ supportCAT Agencies A/S

Koordinator til ordrehåndtering og administrativ support

Boligtekstil - Flow of goods 

Er du den, der kan sikre, at der er styr på ordreflowet og administrative processer, og vil du tage dig af ordrekoordineringen i samarbejde med kunden og leverandøren i en agenturvirksomhed? Så er her et job til dig.

CAT Agencies er en agenturvirksomhed med egne leverandører i Fjernøsten og Europa og leverer interiør-produkter til 27 lande verden over. I stillingen som ordrekoordinator vil du derfor få en bred international kontaktflade. 

I tæt samarbejde med resten af teamet håndterer du ordreflowet og den grundlæggende drift af administrative processer inden for et vareområde. 

Du kommer til at arbejde sammen med en Business Development Manager, hvor du er med i hele processen fra hjemtagelse af vareprøver, kommentering af vareprøver, varebeskrivelse og oprettelse, ordreafgivelse, opfølgning på leveringstider og ikke mindst generel opfølgning på ordrerne. Og du vil deltage aktivt i kollektionsgennemgange og -præsentationer. 

Dine arbejdsopgaver vil også være at

 • Supporterer Business Development Manager i alle processer omkring dokumenthåndtering, dokumentation., produktsortiment og flow of goods
 • Daglig kommunikere med leverandører i Fjernøsten via mail, online møder og telefon
 • Vareoprettelse og oprette checklister på nye artikler
 • Ordreafgivelse og -oprettelse i Navision
 • Ordre-koordinering i samarbejde med leverandøren og kunden 
 • Ajourføring af ordrelister, vareoversigter, prislister, kommissionslister
 • Ansvar for artwork/emballage

Det er vigtigt, at du kan trives med at arbejde med en høj datadisciplin og fokus på detaljer i forhold til deadlines og struktur. 

Du kommer fra en lignende stilling, og har mindst 3 års erfaring. Du har opbygget en god grunderfaring med at sikre et konstant og optimalt vare-flow, og du er knivskarp til at sikre at deadlines overholdes, for du arbejder struktureret og målrettet. 

Du kan bevare overblikket og roen i en hverdag, hvor det ofte går stærkt, og hvor du kan have flere opgaver i spil på samme tid. Men det passer dig godt, for du har drive, og ynder at arbejde med en høj grad af selvstændighed. 

IT generelt og excel specifikt falder dig naturligt som dine daglige værktøjer.  Har du en uddannelse inden for handel, er det en fordel, og du skal kunne engelsk for at kunne kommunikere både mundtlig og skriftligt med leverandører og kunder.

CAT Agencies tilbyder et spændende og alsidigt job i et internationalt miljø. Du bliver en del af et team med 12 engagerede medarbejdere. Endvidere tilbyder CAT en arbejdsplads med sundhedsforsikring, pensionsordning, et stærkt fællesskab med dine kollegaer.

Har vi fanget din interesse? Så upload din ansøgning til KAR+CO ved at klikke på ’Søg stillingen.’

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Strøyberg (tlf. 8177 1095 eller cs@karplusco.com) hos KAR+CO. 

Ansøgning 

Ansøgninger behandles løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Warning: Undefined variable $post_loop_count in /home/karplusco/karplusco.com/wordpress/wp-content/themes/kargoplus/functions.php on line 515
Salgs- og eksportchef med egne kunderNature Impact A/S

Salgs- og eksportchef med egne kunder

Klimavenlige løsninger  ·  Projektsalg  ·  Fokus på Sverige

Her er en fantastisk mulighed for en dygtig salgsleder. Skab succes med klimavenlige løsninger til byggeriet. Nature Impact brandet er allerede kendt og anerkendt af bygherrer, håndværkere, byggefirmaer og arkitekter i Danmark, hvor virksomheden er den største leverandør af grønne tage og vægge. Nature Impact sørger hvert år for, at flere tagarealer bliver klimavenlige, svarende til ca. 35% af markedet for grønt tag. Strategien er lagt, og der er et stærkt udgangspunkt i form af masser af markedsdata, tilfredse kunder og en høj kvalitet.

Som ny salgs- og eksportchef bliver dit primære fokus at sikre, at Nature Impact også lykkes med at bygge det svenske marked op, med en øget markedsandel og omsætning. Du refererer til den adm. direktør og er ansvarlig for en mindre salgsorganisation i Danmark og Sverige samt et par distributører.  

Du får muligheden for, i samarbejde med resten af ledergruppen, at videreudvikle markedspositionen i Danmark. Samtidigt bygger du sammen med det svenske team en succesfuld forretning op på det sydsvenske marked. Vi søger en kandidat, der tager ansvar for, at tingene bliver eksekveret i salget, én som er tæt på sælgerne, og som har lysten og evnen til at bruge forventeligt ca. 40 % af sin tid på selv at bearbejde og opsøge kunder og rådgivere.

Du er i høj grad en profil med et godt overblik, analytiske evner og en praktisk tilgang. Du går naturligt foran i salget og viser vejen for de to eksterne og to interne sælgere. Du og marketingchefen har endvidere et tæt samarbejde om at tilrettelægge de marketingindsatser, der skal brande Nature Impact og understøtte salgsarbejdet.

Du sparrer især med det svenske salgsteam og coacher dem tæt, da væksten her er din vigtigste succesparameter. Endelig er der et tæt samarbejde med logistikfunktionen omkring vareleveringer.

Du er typen, der får og tager mere ansvar. Derfor er muligvis allerede ansvarlig for et kundeteam eller måske er du team- eller salgschef i dag. Du har dog stadig dit eget salgsbudget og egne kunder - hvilket du heller ikke ville undvære! Vi forestiller os, at du har erfaring med projektsalg, gerne til byggebranchen, så du kender til at bearbejde rådgivere, tale med bygherrer og have entreprenører/håndværkere som kunder. Har du erfaring med offentlige kunder samt med det svenske marked, er det et stort plus.

Kendskab til digitale salgs- og marketingprocesser og i det hele taget gode IT-kompetencer er noget vi vægter. Succes i rollen kræver, at du tænker kommercielt og arbejder systematisk med opfølgning på dit eget og kollegernes salg, fx bruger CRM-system, Byggefakta og andre værktøjer. Generelt har du de basale salgs- og ledelsesværktøjer på plads, gennem uddannelse, kurser og erfaring. Det er afgørende for os, at du er proaktiv som person og har et stærkt fokus på at eksekvere, både for dig selv og dine medarbejdere, da det er behovet i de kommende år.


Du får ansvar for at få udbredt et klimavenligt og grønt produkt til byggerier, først og fremmest i Danmark og Sverige. I ryggen får du en virksomhed, som er førende på sit marked i Danmark, og som har et særdeles stort udviklingspotentiale, fordi produkterne imødekommer tidens krav til grøn omstilling og god totaløkonomi i byggeriet. Din mulighed for at påvirke tingene og få succes er meget stor, ligesom du bliver et vigtigt medlem af lederteamet og en nøglefigur i den udvikling, som virksomheden er i gang med.

Virksomheden har kontor i Ringe på Fyn og produktion i Polen. De fleste medarbejdere i salgsorganisationen har hjemmearbejdsplads en stor del af tiden. Da der i din egen salgsrolle er størst fokus på København og Sverige,  vil det være oplagt med bopæl nær København / på Sjælland, men det vigtigste er selvfølgelig, at vi får det rigtige match.  


Yderligere information 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Partner Betina Bay Frandsen, KAR+CO, tlf. +45 25 46 64 41 eller Senior Research Consultant Vibeke Kristensen, KAR+CO, tlf. +45 26 39 62 99.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Account Manager – holdspiller med teknisk flairBuhl & Bønsøe

Account Manager – holdspiller med teknisk flair

Har du teknisk flair, erfaring fra en salgsrolle og er du klar til udfordringer? Så er Buhl & Bønsøe klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Jobbet
Buhl & Bønsøe har længe haft travlt og oplever fortsat vækst, og derfor udvider de deres salgs- og marketingteam med endnu en kollega. Som Account Manager refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et team med 8 kolleger, som har et rigtig godt og tæt dagligt samarbejde.

Virksomheden rådgiver om og sælger måleudstyr til en lang række forskellige brancher, fx pharma, sundhed, fødevarer, industri, energioptimering og ventilation. Afhængigt af din erfaring vil du fra start have fokus på den/de brancher, som giver bedst mening.

Buhl & Bønsøe har et stort antal kunder, og i din hverdag er du opsøgende og proaktiv overfor både nuværende og potentielle kunder.

Du har din hverdag på Buhl & Bønsøes kontor i Smørum. De sørger for et grundigt introduktions- og uddannelsesforløb – og sammen laver I en god plan for, hvordan du arbejder dig ind i rollen, så du har alle forudsætninger for at blive en succes.

Holdspiller med engagement og energi
Du har en teknisk interesse og erfaring fra en ekstern eller internt rolle med rådgivning om og salg af tekniske produkter eller serviceydelser – og så har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv i et team, som værdsætter holdånd, gode samarbejdsevner og humor.

Som person er du positiv, engageret og en ægte holdspiller. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver et fejlfrit dansk og kan se det positive i at bruge et CRM-system, som det vigtigste værktøj i hverdagen.

Yderligere information  
Er du nysgerrig, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, Susanne Gamrath på telefon 22 14 63 00.

Vi glæder os til at høre fra dig

Lyder jobbet som noget for dig, så upload dit CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling". Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig. 

Med henvisning til de gældende persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Studentermedhjælper – til projektkoordineringKAR+CO

Studentermedhjælper – til projektkoordinering

Interesserer du dig for marketing, rekruttering og organisationsudvikling? Og kunne du tænke dig at få indblik i livet som konsulent ved at arbejde med de bedste konsulenter i branchen og opnå relevant erhvervserfaring, mens du studerer? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Middelfart.

KAR+CO er et konsulenthus med speciale i rekruttering og udvikling af ledere og specialister på alle niveauer. Vi samarbejder derfor med et bredt udsnit af virksomheder i hele Danmark og hjælper dem med at finde deres næste medarbejdere og blive dygtige i deres ledelsesarbejde.

Som studentermedhjælper bliver du en del af vores team af researchere, som sidder i Middelfart. Teamet supporterer konsulenter med opgaver i rekrutteringsprocessen som fx projektkoordinering og tiltrækning af kandidater.

Du vil derfor komme til at arbejde med: oprettelse af annoncer, indkaldelse af kandidater til interviews, identifikation og tiltrækning af kandidater via LinkedIn, udarbejdelse af kandidatrapporter og andre forefaldende administrative opgaver.  

Vi sætter pris på, at du er initiativrig, tager ejerskab på dine opgaver og udfordrer dig selv og os. Det er vigtigt for os, at du får udbygget dine kompetencer og får indblik i hverdagen i en virksomhed som vores, mens du er hos os. Vi står derfor også klar at sparre med dig og give gode råd og vejledning omkring din fremtidige karriere.

Vi søger en studentermedhjælper, som har lyst til først og fremmest at være med til at finde de allerbedste kandidater til leder- og specialiststillinger hos vores kunder. Samtidig vil du få en understøttende rolle i forhold til vores rekrutteringsopgaver og markedsføringsaktiviteter. Du bliver en del af et team af konsulenter og researchere med arbejdsplads i Middelfart - tæt på motorvejen.

Din baggrund

 • Du læser en uddannelse med fokus på marketing, forretningsudvikling, HR eller lignende og har en grundlæggende erhvervsøkonomisk forståelse – og du er nysgerrig på mennesker, ledelse og organisationer.
 • Du har gode kommunikationsevner, talent og sans for marketing og sociale medier. Du er vant til at arbejde med IT og har et godt kendskab til Office-pakken.
 • Du arbejder struktureret, har fokus på detaljen og er servicemindet, samtidig med at du er nysgerrig og lærevillig – du stiller spørgsmål, hvis der er noget, der ikke giver mening.

Vi tilbyder et studiejob på 10-15 timer om ugen efter aftale til en person, som tager ansvar, er motiveret for at arbejde i et dynamisk miljø med varierende opgaver, og som har lyst til at lære om vores ydelser, konsulentfaget og rekruttering.

Lyder det interessant for dig?
Så send os en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe. Har du spørgsmål til jobbet, så tag kontakt til Head of Research Helle Kjærgaard Grüner på tlf. 31263300 eller mail hkg@karplusco.com. Upload din ansøgning og CV til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af et opslag, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Business Manager – FMCG/drikkevarerFritz Schur Consumer Products

Business Manager – FMCG/drikkevarer

Internationalt handelshus med egne brands

Vil du eje P/L for virksomhedens danske drikkevareforretning? Og vil du være nøglespiller i videreudviklingen af forretningen? Så er det måske dig, vi søger!

Virksomheden er en førende aktør på markedet for drikkevarer, og som Business Manager refererer du til den kommercielle direktør og er ansvarlig for den samlede danske drikkevareforretning. Du får brug for din erfaring og kommercielle værktøjskasse til at udvikle porteføljen af egne brands, principal-brands, licens-brands og private label – samt bidrage til videreudviklingen af forretningen.

Du ejer P/L på kunder og kategorier og arbejder kontinuerligt med at optimere salg og indtjening, lige som du udvider kundeporteføljen og driver nye initiativer til profitabel vækst. Dine primære arbejdsområder vil være budgetlægning og opfølgning, årsforhandlinger og kampagneopfølgninger – og en naturlig nærhed til kunder og kundeemner samt et tæt samarbejde med principaler. Du er initiativrig i forhold til udvikling af nye varegrupper, produkter og sortiment, og du driver salg ud af butikken i tæt samarbejde med dine dygtige field force-kolleger, lige som den digitale tilstedeværelse er top-of-mind i dit daglige arbejde.


Din profil
Du har indgående kendskab til kunderne i FMCG-markedet og solid erfaring med KAM-arbejdet til dagligvarehandlen og færdes hjemmevant på kædekontorerne. Du er en dygtig købmand med stærk kommerciel forståelse og gode forhandlingsevner. Du er analytisk stærk og har stor talforståelse og styr på Excel. Du har gode sproglige kompetencer, taler og skriver dansk på modersmålsniveau og er god til engelsk i både skrift og tale. Har du drikkevarekendskab er det et ekstra plus.

Som person er du passioneret, resultatorienteret og brænder for både salg og kunder – og så har du stor lyst til at være med til at drive udviklingen inden for drikkevarekategorien.


Du tilbydes
Du bliver en del af et passioneret internationalt handelshus med dygtige og engagerede kolleger, som vil gøre alt for at bakke dig op og bidrage til, at både du, teamet og virksomheden opnår succes. I din rolle får du alle muligheder for at sætte egne fingeraftryk i en hverdag, som byder på både frihed, ansvarlighed og selvstændighed.


Yderligere information
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte KAR+CO, Susanne Gamrath på telefon 22 14 63 00.


Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Sales Responsible – Ingredients to Home Care & Industrial CleaningBang & Bonsomer

Sales Responsible – Ingredients to Home Care & Industrial Cleaning

New Position • Head of an International Team • Building up the Business

Would you like to take on a new position as commercial and sales responsible for Scandinavia, Finland, the Baltic States and Ukraine – in a position with direct sales responsibility and leading a sales team to achieve mutual goals?

The job
Bang & Bonsomer is a leading, privately-owned material technology company, and the company has great ambitions for Home Care & Industrial Cleaning segments. In your position, you have the overall responsibility for the markets, developing the markets, customers and projects throughout Denmark and Sweden your-self. Further, you will manage a small team of two Sales Assistants and Sales Manager profiles, initially one Sales Manager, covering Finland, the Baltic States, and Ukraine.

In developing the business further, you will use your solid technical knowledge to inspire and support customers – identifying the potential across all relevant markets. Your key tasks will be to:

 • Develop the go-to-market strategy, identify, and prioritize the initiatives and actions required
 • Identify relevant markets and customers and build up/grow a strong customer portfolio
 • Book meetings and visit existing and potential customers across Denmark and Sweden, positioning Bang & Bonsomer as a strong player in the market
 • Identify relevant projects and drive the sales process
 • Close cooperation with the suppliers 
 • Manage a small team of Sales Manager profiles – initially one Sales Manager and two Sales Assistants

You can work from the company’s Danish office in Smørum, near Copenhagen or from the Swedish office in Malmö. You will be travelling in Denmark and Sweden approximately 5-6 days per month, and further there will be 1-3 yearly meetings/conferences in Finland.

Your profile
Bang & Bonsomer is recognized for their high level of knowledge and professionalism. Hence, you presumably hold a chemistry degree combined with a solid experience within ingredients project sales, preferably cleaning ingredients. Whichever line of education and experience, you thrive in the dialogue with customers, inspiring and advising them in their development processes. As such, you are sales driven with business acumen, strong social skills, and an outgoing personality.

As the position is international, you have strong communication skills with the ability to negotiate in English in writing and speech. Further, you master either Danish or Swedish effortless, and you understand the Scandinavian languages.
 
You are offered
You will be part of a strong, ambitious, and innovative group, and you will have an extensive commercial responsibility for the Scandinavian market, the Baltic States and Ukraine. In the role you will have the opportunity to put your fingerprint on the job, in an everyday where you work highly independent.

Further information
If you are curious or have questions about the company or position, please contact KAR+CO, Susanne Gamrath, phone +45 22 14 63 00.

Application and deadline
We process incoming applications on a regular basis. Upload your application to KAR+CO using the button to the right labelled "Søg stilling".

With reference to GDPR regulations, the CV/application is ONLY received via the system. If you cannot upload your application via the application button, please contact KAR+CO.

Please note that our ads will be renewed automatically and continuously on job portals until the post is permanently occupied. A renewal of the post is not an expression of re-advertisement. You can only apply for the position via the system and only once. With reference to GDPR, please refrain from submitting your application by mail without prior agreement.
 

IndkøbschefPLUS A/S

Indkøbschef

Outsourcet produktion * Bæredygtighed * Leverandørudvikling

Er du en skarp indkøber med ledelseserfaring, styr på optimering af logistik, indkøbsforhandlinger og leverandørudvikling? Så kig her!

Du bliver ansvarlig for PLUS’ indkøbs- og logistikfunktion med tre medarbejdere, får en plads i lederteamet og kommer til at være en del af en meget positiv udvikling, som har været i gang i virksomheden de sidste 5-6 år. PLUS har i dag en betydelig og synlig position på det danske marked med sine smukke produkter i træ og stål til haven. Produkter som havehegn, udemøbler, havehuse, shelters, højbede og legestativer pryder allerede mange danske haver og terrasser. Samtidigt er PLUS i fuld gang med at øge kendskabet til brandet i udlandet, og eksporten øges betydeligt i disse år. Indkøbet foregår hovedsageligt i Skandinavien, Østeuropa og Baltikum samt Asien og leveres til lageret i Vejen, hvorfra det distribueres til kunderne, som især er byggemarkeder og webshops. Der leveres i stigende grad også direkte til forbrugere.

PLUS søger en indkøbschef, som kan bidrage til den vækst og udvikling, som PLUS forventer at fortsætte. Der er særligt behov for, at du varetager ansvaret for at udvælge de rigtige leverandører, skaber stærke relationer til dem, udvikler dem og forhandler gode rammebetingelser med dem. Du får et ben ind i produktudviklingsteamet ift. nye/alternative leverandører og materialer, prototypeudvikling, tests og kvalitetskrav samt prisniveauer osv. Bæredygtighed er et fokusområde, både når det kommer til at anvende genbrugsmaterialer i produkterne, og når det kommer til emballage og transportområdet. Sidstnævnte er en betydelig indkøbskategori hos PLUS, hvorfor optimering af transport, såvel hjemtagelse som distribution til kunder er vigtigt.

To indkøbsassistenter hjælper dig og varetager især den daglige disponering, men i travle perioder er du ikke for fin til at give en hånd med. Du får et tæt samarbejde med resten af lederteamet, særligt med salgschefen vedr. forecast og løbende efterspørgsel og med administrationschefen, som leverer en række data til forecast-processen og indkøbsplanlægningen. Også produktudviklingsteamet og lagerchefen bliver vigtige sparringspartnere.

Vi forventer, at den nye indkøbschef kan skabe, pleje og videreudvikle vores stærke leverandørportefølje og derigennem sikre os stærke relationer, gode priser og betingelser samt udviklingsmuligheder sammen med leverandørerne. Du har en god forståelse for, hvordan B-2-C salg er drevet af sæsoner og markedsføring, og du kender til at skulle tilpasse disponeringen løbende i tæt samarbejde med salg. Vi forventer, at du har uddannet dig, fx inden for Supply Chain /det kommercielle område og at du har ca. 8 års erfaring med internationalt indkøb og logistik, herunder et par år med det overordnede ansvar for en indkøbsfunktion. Du har formentlig erfaring fra en virksomhed, der enten selv producerer eller som udvikler og designer produkter, men har outsourcet produktionen til underleverandører. Det vil være en fordel at have erfaring med kategorier som transport, emballage, træ og metal.

Indkøbsposten er en nøgleposition i PLUS, og den ambitiøse og dynamiske ledergruppe glæder sig til at byde dig velkommen i teamet. PLUS er en mindre organisation, med en uformel kultur, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til både grin og travlhed. Som vores nye indkøbschef har du format til at drive udviklingen et trin videre. Du har et ønske om at kunne påvirke tingene i en positiv retning og du kan se dig selv i en kundeorienteret og omstillingsparat virksomhed, hvor din evne til at motivere dine omgivelser kommer til sin ret.

KAR+CO hjælper med rekrutteringen. Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så upload dit CV og evt. ansøgning via linket. For evt. spørgsmål bedes du kontakte KAR+CO, Partner Betina Bay Frandsen, på tlf. 25 46 64 41.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningerne behandles i takt med, at vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.